M-Tek Nederland B.V.
Zilverenberg 36
5234 GM ’s-Hertogenbosch
The Netherlands

T+31 (0)6 10 80 13 89
Einfo@m-tek.nl
Contact
 

Aanleg van elektra in uw keuken of badkamer? M-Tek is uw elektra specialist!

U wilt een werkspot elektricien raadplegen voor de aanleg van elektra in keuken of badkamer? Of een vakman elektra inschakelen voor het uitbreiden en aanleggen van elektra in uw aanbouw, de meterkast vervangen, plaatsen en aansluiten? Of bepaalde lichtpunten verplaatsen of plaatsen? Elektrotechnisch installatiebureau M-Tek helpt u graag uit de brand. Als elektra specialist in Den Bosch en omgeving, zijn wij gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van woning elektra en domotica. Ook reparatie van elektrische installaties en storing door kortsluiting behoort tot de mogelijkheden.

Elektrotechnisch installatiebureau M-Tek, gevestigd in Den Bosch, is de vakman op het gebied van elektra in de regio ‘s-Hertogenbosch. Als elektra specialist werken wij voor zowel particulieren in Den Bosch en omstreken, als voor bedrijven in de regio Midden Brabant. Elektra kent voor ons geen geheimen. Onze elektra storingsdienst zorgt ervoor dat uw huishouden of bedrijfsproces, bij elektra storingen, problemen of kortsluiting, weer snel doorgang kan vinden. Zeg elektra Den Bosch en u zegt Elektrotechnisch installatiebureau M-Tek!

Elektra klussen? Haal een specialist, werkspot elektricien of vakman elektra in huis!
Wij zijn voornamelijk actief voor particulieren in Den Bosch en de omliggende dorpen. Het gaat dan onder meer om de aanleg elektra in keukens en badkamers, het uitbreiden van bestaande elektra systemen, het aanleggen van elektra in een aanbouw of lichtpunten verplaatsen. Wilt u weten welke elektra klussen ons elektrotechnisch installatiebureau voor u kan uitvoeren? Neemt u dan contact op met de elektra specialist via +31 (0)6 10 80 13 89. Wist u dat wij ook te vinden zijn op werkspot. Als elektricien voeren wij geregeld opdrachten uit via Werkspot. Op de website werkspot.nl vindt u dan ook diverse referenties van ons elektrotechnisch installatiebureau in Den Bosch.

Meterkast plaatsen, aansluiten en vervangen
Steeds vaker wordt ons elektrotechnisch installatiebureau ingeschakeld voor het plaatsen, aansluiten of vervangen van meterkasten en groepenkasten. Het vervangen van de meterkast garandeert een continue stroomvoorziening zonder kortsluiting, overbelasting en andere elektra problemen. Het vervangen, plaatsen en aansluiten van de elektra stoppen is voor M-Tek een fluitje van een cent. Vaak wordt er bij de aanleg van elektra in badkamer of keuken ook naar uitbreiding van de meterkast gekeken. Dit om overbelasting en kortsluiting te voorkomen.
Storingsdienst elektra Den Bosch

Onze storingsdienst staat u terzijde bij alle voorkomende elektra problemen. Plotselinge storingen, overbelasting, kortsluiting, M-Tek zorgt er met een 24/7 storingsdienst voor dat de problemen snel verholpen kunnen worden. Met een kantoor dat gevestigd is in Den Bosch, is onze elektra storingsdienst snel ter plaatse. Wilt u gebruik maken van onze storingsdienst in ‘s-Hertogenbosch en omstreken, bel dan met +31 (0)6 10 80 13 89.
Ons elektrotechnisch installatiebureau in Den Bosch inschakelen?

Bent u op zoek naar een werkspot elektricien in Den Bosch e.o. die de aanleg van elektra keuken, badkamer, meterkast of lichtpunten kan verzorgen? Of een vakman elektra in de regio ‘s-Hertogenbosch die u terzijde kan staan bij aanleg, onderhoud, reparatie van woning elektra en domotica? Elektra specialist M-Tek is uw partner. Neem contact op met M-Tek via het contactformulier op onze site of telefonisch via tel. +31 (0)6 10 80 13 89.


Home
Industrie
Agrarisch
Intern transport
Contact
Zie ook: elektricien elekotrotechniek den bosch | aanleg elektra particulieren | storingsdienst industrie stallen