M-Tek Nederland B.V.
Zilverenberg 36
5234 GM ’s-Hertogenbosch
The Netherlands

T+31 (0)6 10 80 13 89
Einfo@m-tek.nl
Contact
 

M-Tek, uw elektricien voor particulieren, industrie en boerenbedrijven in de regio Den Bosch

U zoekt bedrijven in de elektrotechniek in de regio ‘s-Hertogenbosch, Waalwijk, Oss of Veghel? Een elektricien of zzp elektricien die thuis is in elektra voor particulieren, de agrarische sector of de industrie? Die elektricien met verstand van zaken vindt u in M-Tek, dé erkende elektricien in de regio Den Bosch. M-Tek verzorgt de elektra voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers in onder meer Den Bosch, Waalwijk, Oss, Veghel, Drunen, Vlijmen, Nieuwkuijk, Elshout, Heusden, Empel, Engelen, Haverleij, Ammerzoden, Hedel, Vught, Cromvoirt, Helvoirt, St. Michielsgestel, Schijndel, Maaskantje, Den Dungen, Berlicum, Rosmalen, Nuland, Heesch, Geffen en Hintham.

M-Tek is uw erkende elektricien als het gaat om elektra voor woningen, de industrie en bedrijven in de agrarische sector. Of het nu gaat om het aanleggen en aansluiten van elektra in badkamer of keuken, het vervangen van de groepenkast of meterkast of het onderhouden, inspecteren of repareren van elektrische installaties in rundvee stallen, kippen schuren, de varkenshouderij of andere boerenbedrijven. M-Tek weet hoe belangrijk goed werkende elektra voor u is. Onze zzp elektriciens doen er alles aan om uw elektra op de juiste wijze aan te leggen, de elektriciteit vakkundig te onderhouden en, indien nodig, elektrische installaties te repareren of te vervangen.

Zzp elektricien in de regio Den Bosch, Waalwijk, Oss en Veghel
Elektrotechnisch Installatiebureau M-Tek is met name actief als elektricien voor particulieren in de regio Den Bosch, Waalwijk, Oss, Veghel en ‘s-Hertogenbosch. We zijn ook te vinden op Werkspot. Als zzp elektriciens houden wij ons bezig met het aansluiten of vervangen van elektra in keuken en badkamer, de groepenkast of meterkast vervangen of het verplaatsen van lichtpunten. Zoals het bedrijven in elektrotechniek betaamt, mag u van ons - als erkend elektricien - verwachten dat wij alle elektrotechnische werkzaamheden in of aan uw woning kunnen uitvoeren. Elektra keuken, elektra badkamer, elektra nieuwbouw, elektra meterkast etc. Deze erkende elektricien in de regio Den Bosch vindt een oplossing voor elk electriciteit vraagstuk! Benieuwd naar de ervaringen met ons Elektrotechnisch Installatiebureau? Bekijk dan de referenties met onze erkende elektriciens op werkspot.

Erkend electricien voor de Industrie
Naast zzp elektricien voor particulieren, zijn wij ook erkend electricien voor bedrijven in de Industrie en de agrarische sector. In de industrie verzorgen wij - als een van de bedrijven elektrotechniek - het onderhoud van machines en productielijnen in diverse industrie takken. Meer informatie over het onderhoud van machines en productielijnen in de industrie vindt u op onze electricien industrie pagina.

Bedrijven elektrotechniek in de agrarische sector
Als een van de weinige bedrijven in de elektrotechniek verzorgt M-Tek aanleg, onderhoud en reparatie van elektrische installaties in boerenbedrijven. Binnen de agrarische sector gaat het dan onder meer om elektrische installaties in rundvee stallen, kippen schuren en binnen de varkenshouderij. M-Tek is een bekende naam als het gaat om elektrotechniek binnen de agrarische sector in Ammerzoden, Vught, Hedel, Helvoirt, Cromvoirt, St. Michielsgestel, Maaskantje, Schijndel, Den Dungen, Rosmalen, Berlicum, Nuland, Geffen, Heesch, Hintham, Waalwijk, Haverleij, ‘s-Hertogenbosch, Oss, Drunen, Veghel, Vlijmen, Elshout, Nieuwkuijk, Heusden, Engelen, Empel en Den Bosch. Meer informatie over elektrische installaties in stallen, boerenbedrijven en agrarische bedrijfsgebouwen vindt u op onze pagina Agrarisch.

Contact opnemen met de electriciens van M-Tek
Woont of werkt u in ‘s-Hertogenbosch, Hedel, Heesch, Hintham, Den Bosch Haverleij, Engelen, Empel, Nieuwkuijk, Heusden, Elshout, Nuland, Ammerzoden, Rosmalen, Helvoirt, Berlicum, Veghel, Vught, Vlijmen, Geffen, St. Michielsgestel, Oss, Cromvoirt, Schijndel, Maaskantje, Den Dungen, Drunen of Waalwijk? En zoekt u een zzp of werkspot electricien voor uw huis elektra, een electricien voor de industrie of erkend elektricien voor het repareren van elektrische installaties in uw rundvee stal, varkenshouderij of kippenschuur? Neemt u contact op met M-Tek via het contactformulier op onze site of telefonisch via tel. +31 (0)6 10 80 13 89. Of bekijk de referenties van ons Elektrotechnisch Installatiebureau m.b.t. elektra en elektrische intstallaties op Werkspot.


Home
Industrie
Agrarisch
Intern transport
Contact
Zie ook: elektricien elekotrotechniek den bosch | aanleg elektra particulieren | storingsdienst industrie stallen