M-Tek Nederland B.V.
Zilverenberg 36
5234 GM ’s-Hertogenbosch
The Netherlands

T+31 (0)6 10 80 13 89
Einfo@m-tek.nl
Contact
 

Preventief machine onderhoud en reparatie elektra stallen

Zoekt u een monteur elektrotechniek, gespecialiseerd in aanleg, onderhoud, reparatie van machines, productielijnen en elektrische installaties in de Industrie en in agrarische bedrijfsruimtes? Dan bent u bij M-Tek aan het juiste adres! Naast beheer, aanleg en reparatie van ventilatiesystemen, elektrische installaties, noodverlichting en krachtinstallaties, verzorgt ons elektrotechnisch installatiebedrijf periodieke inspectie en keuring aan lichtinstallaties, klimaatsystemen en elektrische installaties in stallen, bedrijfsgebouwen en industriële ruimtes.

Elektrotechnisch installatiebedrijf M-Tek is gevestigd in Den Bosch. Als industriële elektricien c.q. agrarische elektricien verzorgt ons elektrotechnisch installatiebedrijf allerhande werkzaamheden op het gebied van keuring, inspectie, beheer, onderhoud, reparatie en aanleg van elektra. Het gaat dan met name om elektra en elektrische installaties in de agrarische branche en de industrie in Den Bosch en omstreken. Daarnaast beschikken wij over een 24/7 storingsdienst, om spoedreparaties elektra aan elektrische installaties uit te voeren.

Industriële elektricien, de partner in machine onderhoud, beheer en reparatie
Als industriële elektricien verzorgen wij machine onderhoud, aanleg en beheer van productielijnen, inspectie en keuring van noodverlichting, krachtinstallaties en ventilatiesystemen en onderhoud en reparatie van machines in productielijnen in de regio Den Bosch. Een industriële elektricien is een gespecialiseerde monteur elektrotechniek. Elektra in de industrie is een vak apart. Goed werkende industriële machines, productielijnen en elektrische installaties zijn van groot belang voor een continue productie proces. M-Tek draagt zorgt voor beheer, periodiek onderhoud, tijdige reparatie en verplichte inspectie van de elektrische installaties, productielijnen en de machines binnen het industriële proces. Voor spoedreparaties aan elektra en elektrische installaties in Den Bosch en omgeving staat onze storingsdienst 24/7 paraat.

Reparatie elektrische installaties in stallen, veeteelt-, tuinbouw- en landbouw locaties
Naast onderhoud, reparatie en beheer van krachtinstallaties, klimaatsystemen, productielijnen en noodverlichting in de Industrie in Midden Brabant, verzorgt M-Tek de inspectie, keuring en reparatie van ventilatiesystemen en elektrische installaties in stallen, agrarische bedrijfsruimtes, boerderijen en bedrijfsgebouwen. Het gaat dan met name om onderhoud, beheer en reparatie van elektrische installaties en elektra in stallen in de wijde omtrek van ‘s-Hertogenbosch. Elektrische installaties in varkens stallen, kippenstallen, kuikenstallen, rundvee stallen en koeienstallen dienen te allen tijde goed te functioneren. Denk aan elektrische installaties in stallen zoals ventilatiesystemen, klimaatsystemen, krachtinstallaties en lichtinstallaties. Goed functionerende ventilatiesystemen voor varkens stallen, rundvee stallen en kippen stallen zijn onontbeerlijk voor het wel en wee van de dieren. En daarmee voor uw bedrijfsvoering.

Onderhoud elektra varkensstallen, kippenstallen en rundvee stallen
M-Tek heeft jarenlange ervaring met onderhoud, beheer en reparatie van elektrische installaties in stallen, agrarische bedrijfsruimtes en bedrijfsgebouwen. Werken aan elektrische installaties en elektra in kippen stallen, varkens stallen, rundvee stallen en kuikenstallen zijn wij gewend. Onze monteurs elektrotechniek kijken niet op van de omstandigheden in de stallen. Elektra aanleggen, beheren en onderhouden, dat is waar zij goed in zijn. En deze werkzaamheden aan ventilatiesystemen, klimaatsystemen, krachtinstallaties en lichtinstallaties voeren zij naar behoren uit.

Storingsdienst en spoedreparaties elektra voor noodverlichting en ventilatiesystemen
Mocht uw bedrijf in Den Bosch of omgeving te maken krijgen met storingen aan ventilatiesystemen of problemen met elektrische installaties, lichtinstallaties of krachtinstallaties? Dan kunt u 24/7 contact opnemen met de M-Tek storingsdienst. De monteur elektrotechniek van onze storingsdienst kan spoedreparaties elektra uitvoeren aan alle elektrische installaties binnen uw agrarische bedrijf. Het is tenslotte van groot belang dat de elektrische installaties in uw stallen actief zijn en blijven. Noodverlichting die niet werkt is lastig, maar een niet werkend klimaat- of ventilatie systeem in uw varkens stal, kippen stal of rundvee stal kan desastreuze gevolgen hebben.

Heeft u interesse in een industriële elektricien, monteur elektrotechniek of onze 24/7 storingsdienst? Neemt u dan contact op met ons elektrotechnisch installatiebedrijf via ons contactformulier of telefonisch via +31 (0)6 10 80 13 89.


Home
Industrie
Agrarisch
Intern transport
Contact
Zie ook: elektricien elekotrotechniek den bosch | aanleg elektra particulieren | storingsdienst industrie stallen